Het griepseizoen staat voor de deur. Om u zo goed mogelijk te beschermen is vaccinatie aangewezen.

Een voorschrift is niet nodig, maar u reserveert best uw exemplaar in uw apotheek.

Wij houden vaccinatiemomenten zonder afspraak:

Dinsdag 09/11 14u-17u30

Zaterdag 13/11 8u30-11u30

Dindag 16/11 14u-17u30

Dinsdag 23/11 14u-17u30

Deze momenten zijn enkel voorzien voor vaccinatie. U brengt zelf uw vaccin mee en de consultatie verloopt voor u kosteloos.

U hoeft geen rekening te houden met een eventuele Covid-19-vaccinatie diezelfde periode.

Tot dan!

De laatste twijfelaars krijgen hier nog de kans zich te laten vaccineren!

Go Go Go!

Welkom!

Vanaf 1 september neemt Dr. Maarten Van Engeland op woensdag de ochtendraadpleging voor zijn rekening in plaats van Dr. Karel Van Engeland. Wij verwelkomen hem graag als vaste kracht in ons team!

CORONA Covid-19 UPDATE

Beste patiënten,

gezien de COVID19-maatregelen is er voorlopig GEEN vrije consultatie in de voormiddag. Alle consultaties verlopen op afspraak. U kan deze zelf online boeken

OPGELET : Indien u last heeft van hoesten, kortademigheid, keelpijn, neusloop, griepaal gevoel, koorts of reukverlies, gelieve dan uw afspraak telefonisch te maken via 015/31.13.25. Boek niet zomaar zelf een afspraak online met een van deze symptomen, ook al denkt u dat het niets met Covid te maken heeft. Hou het veilig voor iedereen!


Wij nemen nog steeds volgende voorzieningen:

  • Draag een mondmasker in onze praktijk!
  • Gelieve u niet in de wachtzaal/praktijkruimtes te begeven als u symptomen vertoont van een luchtweginfectie zoals hoesten, keelpijn, kortademigheid, niezen, koorts. U neemt dan telefonisch contact op met uw arts om te voorkomen dat we het virus verder verspreiden. Wij nemen maatregelen om u verder te helpen zonder dat u anderen zou kunnen besmetten.
  • Hou u in de wachtzaal aan de social distancing en hygiënemaatregelen en respecteer dat ook van elkaar.

Meer info over het coronavirus vindt u op https://wachtpostmechelen.be/ .

Nieuwe voornemens:

Wij vinden het erg belangrijk u adequaat te kunnen verder helpen. Alles begint met een goed medisch dossier en wij vragen uw hulp!

  • Laat elke consultatie spontaan uw E-ID zien. Zo hebben wij juiste contactgegevens, die automatisch in uw dossier opgeladen worden en maken wij connectie met de mutaliteit in verband met uw terugbetaling.
  • Geef uw juist GSM-nummer en/of e-mailadres.
  • Laat ons weten of u allergieën hebt.
  • Zijn er in uw voorgeschiedenis ziektes, ongevallen of aandoeningen die belangrijk zijn voor uw arts om te weten, meld ze dan.
  • Uw medicatie overlopen we ook graag met u: vergeet daarbij geen puffers, inspuitingen of voedingssupplementen. We helpen u graag om duidelijkheid te scheppen in uw medicatieoverzicht. Vraag gerust bij Katrien een persoonlijk medicatieoverzicht om in uw portefeuille te bewaren!