Dr. Dirk Van Engeland

Dr. Dirk Van Engeland

Dr. Van Engeland Dirk, de basis van onze praktijk zoals we hem nu kennen,  is per 1/10/2020 geen praktiserend geneesheer meer. Met spijt in het hart nam hij afscheid van de dagelijkse verzorging van zijn patiënten. Velen van hen kende hij al zijn ganse carrière.

Wij danken hem voor de samenwerking, zijn enthousiasme, zijn knowhow, zijn betrokkenheid en in het bijzonder voor zijn glimlach!

Dr. Marleen Vanderstuyft

Dr. Marleen Vanderstuyft

Dr. Vanderstuyft Marleen heeft een zachte, begripvolle persoonlijkheid en geeft hiermee haar passie voor geneeskunde nog meer kleur. Zij ontwikkelde zich in kind- en jeugdgezondheidszorg en heeft een bijzondere bekwaamheid tot geruststelling.

Dr. Karel Van Engeland

Dr. Karel Van Engeland

Dr. Van Engeland Karel gaat met een lach door het leven en straalt dit ook op professioneel vlak uit. Wervel- en gewrichtproblematiek liggen in de lijn van zijn interesses waarbij zijn diploma in de manuele therapie van pas komt.

Dr. Bart Van Engeland

Dr. Van Engeland Bart engageerde zich in 2019 definitief voor onze familiepraktijk. Het ontbreekt hem niet aan enthousiasme, kennis en geduld.  Hij is enorm geboeid door cardiologie, pneumologie en kleine heelkunde.

Dr. Anouk Smeets

Dr. Smeets vervoegde met een lieve glimlach onze praktijk in 2019. Naast de algemene huisartsgeneeskunde, heeft ze een bijzondere interesse voor gynaecologie. Zij verruimde haar kennis met een opleiding tropische geneeskunde en is daarmee reisadviseur bij uitstek. Op dinsdagnamiddag werkt zij als centrumarts in het Rode Kruis Noodopvangcentrum voor asielzoekers te Mechelen.

Dr. Maarten Van Engeland

Dr. Van Engeland Maarten mochten we in 2021 verwelkomen als vaste arts. Zijn zachte, deskundige aanpak past perfect binnen het plaatje van onze praktijk.

Katrien Verbruggen

Verpleegkundige/ praktijkassistente

Dagelijks aanwezig in de voormiddag en ook dinsdag in de namiddag.

Katrien is dan vaak de eerste stem die je hoort aan de telefoon. Ze helpt je graag voor een bloedname, wondzorg, een inspuiting, pré-operatieve onderzoeken, diabetesopvolging, administratieve- of andere vragen.